Het omgaan met RA is complex; of u nu net de diagnose heeft gekregen of al jaren bekend bent met de ziekte. U heeft een belangrijk deel van de rol die RA in uw leven speelt zelf in de hand. Dit noemen we zelfmanagement. De Zorgwijzer RA is een boekje speciaal voor mensen met RA, dat u op verschillende manieren ondersteunt bij het zelfmanagement.

Bestellen

Reumapatiëntenverenigingen kunnen de Zorgwijzer RA bestellen voor hun leden door een e-mail te sturen naar [email protected]
Vermeld in de e-mail: uw naam, naam van patiëntenvereniging, aantal te bestellen zorgwijzers, bezorgadres en factuuradres.

De kosten voor de Zorgwijzer RA zijn:

Reumapatiëntenverenigingen: Zorgwijzer RA kost € 2,50 per stuk incl. BTW, excl. verzendkosten (minimale afname 30 stuks).

Zorgverleners en ook patiënten kunnen de Zorgwijzer RA bestellen via de website van het Artritis Zorgnet (www.artritiszorgnet.nl). Verkoopprijs van een (losse) zorgwijzer is € 3,50 per stuk incl. BTW, excl. verzendkosten. Verkoopprijs van (losse) zorgwijzers, die verstuurd moeten worden, is dan € 4,50 per zorgwijzer (inclusief verzendkosten).

N.B. De zorgwijzer bestaat uit 2 delen + een omslagmapje. Bij een afname van meer dan 10 stuks worden deze delen afzonderlijk van elkaar geleverd en dienen door de aanvrager zelf samengevouwen te worden.

Invulformulieren

In de Zorgpas kunt u voor uw eigen situatie uw punten opschrijven. Mogelijk heeft u op den duur behoefte aan extra invulruimte. Hieronder vindt u extra invulformulieren. U kunt de invulformulieren zelf printen en toevoegen aan uw Zorgwijzermapje.

Bijlage Invulformulier Algemene gezondheid
Bijlage Invulformulier DAS28- score
Bijlage Invulformulier Mijn klachten
Bijlage Invulformulier Mijn medicijnen
Bijlage Invulformulier Wat wil ik bereiken
Bijlage Invulformulier Wat wil ik bespreken

De ontwikkeling van de Zorgwijzer RA is tot stand gekomen door een samenwerking van onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden en de Sint Maartenskliniek, Nijmegen en de Reumapatiëntenverenigingen Leiden e.o. Katwijk Duin- en Bollenstreek e.o. en Nijmegen e.o.
De productie van de uitgave van de Zorgwijzer Reumatoïde Artritis is mogelijk gemaakt door het Reumafonds.

Help mee