Doe mee aan de Supportloop!

 

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland doet mee aan de Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties.
Als u meedoet, zijn we samen op weg om uw patiëntenorganisatie meer financiële armslag te geven! Om nog meer te kunnen betekenen voor patiënten en hun omgeving. Door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere ondersteuning te bieden om het leven van patiënten en hun omgeving te vergemakkelijken.

Schrijf u nu in voor de Supportloop in Velp!
ReumaZorg Nederland en o.a. de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. doen ook enthousiast mee op 30 september in Velp (regio Arnhem). Schrijf u nu in: alleen of samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden en/of collega’s. Immers, wandelen is goed voor iedereen; voor lichaam en geest. U kunt ook loten kopen of een donatie doen!

Doe mee, koop loten of doneer en steun uw patiëntenorganisatie!
80% van de opbrengst (na aftrek 20% kosten PGO support) voor ReumaZorg Nederland wordt door ons verdeeld onder de, bij ons aangemelde en deelnemende, patiëntenorganisatie(s) en die kunnen daar weer iets moois mee doen voor de leden.

Wat kunt u doen?
1. U en/of uw gezinsleden lopen mee.
Voor €25 per persoon legt u een mooie route af (3, 5 of 10 km) en geniet u van een verzorgde middag met een hapje en een drankje.
Voor gezinnen is er een speciaal gezinstarief! Het eerste gezinslid betaalt €25,-, elk extra gezinslid betaalt €10,-, waarbij kinderen jonger dan 12 jaar gratis mogen deelnemen.

2. U loopt namens een bedrijf mee. 
U kunt zich individueel namens uw bedrijf of als bedrijfsteam inschrijven.
Wij vermelden het bedrijfslogo op deze pagina, als uw bedrijf aangemeld wordt en voor ReumaZorg Nederland en de patiëntenvereniging(en) meeloopt of loten koopt of doneert.
Uw bedrijfslogo wordt dan ook vermeld op de website van de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o.

3. U koopt een lot(en).
Loten kosten €5,- per stuk.

4. U kunt ons steunen door een donatie te doen.

Hoe doet u mee?
Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren:
www.supportloop.nl
Geef aan onder Kies de organisatie die u wilt steunen: ReumaZorg NL

Nodig familie en vrienden uit en maak er samen een gezellig en gezond uitstapje van of steun ons met het kopen van een lot of een donatie!

Gezellig * Gezond * Goed doen

 

 

 

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport in samenwerking met patientenorganisaties.