Meedoen aan Muziek & Beeld?

De eerstvolgende workshops starten in november 2021

Je hebt drie uitlaatkleppen in één serie workshops

1. Muziek
We gaan samen aan de slag met songwriting en echt muziek maken, of je nu wel of niet eerder een instrument hebt bespeeld. Workshopleider Rene vertelt er meer over in deze video https://youtu.be/YicSwoUTfg0.

2. Graffiti
Creëer je eigen piece met graffiti. Wij leren je technieken en geven je de tools. Workshopleider Arend vertelt er over in deze video https://youtu.be/XU_su9jBojg.

3. Media
Wat laat jij zien van jezelf op social media, en haal jij wel alles uit je camera? In dit deel ga je aan de slag met smartphone fotografie. Leer kijken met ‘het oog van de kunstenaar’. Workshopleidster Linda vertelt erover in deze video https://youtu.be/EaxImCtKDUo.

én

Wat doe je ook tijdens de serie workshops?
Tijdens je traject ga je iets met je gevonden talenten en vaardigheden doen in jouw regio. Je past je nieuwe skills dus gelijk toe in je eigen omgeving. Wat je precies gaat doen?
Tijdens het creatieve traject bepaal je samen een maatschappelijke plek/organisatie, waarvoor je iets creatiefs en bruikbaars maakt. Iets wat hergebruikt kan worden.
Dit kan bijvoorbeeld een kunstwerk zijn voor een bejaardentehuis, een aantal vlogs voor een organisatie, een informatief lied over Nederland voor een vluchtelingenorganisatie of een fotostrip over jongeren met uitdagingen voor een middelbare school.

Ben je tussen de 14 en 27 jaar? Kun je een steuntje in de rug gebruiken?
Doe je graag iets voor een ander?

Wil je meedoen, schrijf je dan in!
Na de aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor de intake.
Je krijgt de serie workshops van ons aangeboden in het project Sparkel2Doen.
De tijden en locatie worden vastgesteld in goed overleg met de groep.

Ga naar de pagina Inschrijven

Contact gezocht met groepen
We zoeken ook contact met bestaande groepen (scholen, sportverenigingen, jeugdclubs in kerken, etc.) om zo mogelijk een samenwerking aan te gaan. Dit project kan in overleg aansluiten op de al bestaande doelen van de groep. Daarnaast kan dit traject een maatschappelijke stage vormen voor middelbare scholieren. De activiteiten vinden dan deels onder schooltijd en deels buiten schooltijd plaats. Geïnteresseerde scholen kunnen contact met ons opnemen.

Data nieuwe serie creatieve workshops
Start: za middag 20 november 2021
• Za middag 27 november 2021
• Za middag 4 december 2021
• Za middag 11 december 2021
• Za middag 15 januari 2022
• Za middag 22 januari 2022
• Za middag 29 januari 2022
• Za middag 5 februari 2022
• Za middag 12 maart 2022
• Za middag 19 maart 2022
• Za middag 26 maart 2022
Einde: za middag 2 april 2022

maX Music
maX Music verspreidt creativiteit met workshops en voorstellingen op het gebied van muziek, media, theater, techniek en beeldende kunst. We geloven dat iedereen creativiteit in zich heeft. Het uiten van creativiteit maakt je blij. Daarnaast zorgt het voor verbinding met anderen, en leert het je creatiever problemen oplossen in je werk of je schoolopdrachten. https://www.maxmusic.nl/nl

Help mee