SMS REUMA naar 4004

SMS REUMA NAAR 4004
We zetten ons in voor alle mensen met reuma, zodat iedereen gewoon ‘mee kan blijven doen’ thuis, op het werk, op school en in het sociale leven. Mee doen?
Sms REUMA naar 4004.

HOE WERKT HET?
1. Open een nieuw sms-bericht
2. Voer bij ontvanger het nummer 4004 in
3. Typ het woord REUMA in
4. Kies een bedrag en vul de gegevens in.
5. Verstuur het bericht (versturen is gratis, exclusief normale sms kosten)

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Gerardine Willemsen [email protected] 

Reuma
Reuma is steeds meer een onzichtbare ziekte door verbeterde medicatie en betere behandeling. Toch is reuma nog niet te genezen en strijden er dagelijks ruim 2 miljoen Nederlanders om simpelweg ‘mee te kunnen blijven doen.’

Met je eenmalige of maandelijkse of jaarlijkse donatie of schenking help je ons om onze activiteiten uit te voeren, die ten goede komen aan mensen met reuma, zoals: • voorlichting over reuma • onderzoek • belangenbehartiging.

Voorwaarden
Algemeen
De sms-actie is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder.
Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
Aan deze actie zijn naast de kosten voor het versturen van de sms, geen andere kosten verbonden.

Gebruik gegevens
Persoonsgegevens waar we door deze actie toegang toe krijgen, worden door ons volgens de (AVG) privacywetgeving verwerkt. Lees ook onze privacy-verklaring. De gegevens worden uitsluitend verzameld ten behoeve van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland kan deelnemers benaderen via het voor het sms’en gebruikte mobiele telefoonnummer om te bedanken voor de gegeven bijdrage en meer te vertellen over onze campagne en activiteiten.
Door mee te doen aan deze actie geven deelnemers een telefoon/sms opt-in af aan de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Als je niet gebeld of gesms´t wenst te worden, stuur dan een e-mail naar [email protected] met als onderwerp ¨Uitschrijven telefoon/sms opt-in¨ met vermelding van jouw telefoonnummer. Je wordt dan niet meer benaderd.
Werkwijze
Een donateur doet mee aan de sms-actie door een sms met de tekst REUMA te sturen naar 4004. Voor deze sms worden de normale kosten voor het verzenden van een sms-bericht gerekend. Vervolgens wordt deze sms beantwoord met een gratis sms, waarin je een link naar onze donatiepagina vindt.
Dit is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je helaas niet meedoen aan deze actie. Deze dienst is geschikt voor alle mobiele toestellen. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland samen met Geef Mobiel, een onderdeel van CM.com. Deze dienst voldoet aan de SMS Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via [email protected]

Help mee