Reumatoïde artritis – boek Gezichten achter reumatoïde artritis

boek gezichten achter RA

 

 

 

 

 

 

Boek ‘Gezichten achter reumatoïde artritis

Wil je op een laagdrempelige manier aan je familie en vrienden, collega’s op het werk, bij het het sporten en elders laten zien, wat je ziekte voor je betekent en iedereen met RA? Dan is dit boek daar heel geschikt voor. Je kunt dit boek ergens neerleggen, zodat iedereen erin kan kijken. Je kunt het ook gebruiken om een gesprek over je reumatoïde artritis (RA) te beginnen. Waar sta je en waar loop je tegenaan? Welke voorbeelden zouden jou ook ondersteunen?

Dit boek bevat ervaringen en leermomenten van mensen met RA, die ondanks hun reumatoïde artritis (RA) alles uit het leven halen. Een opsteker voor ons allemaal als we worstelen met onze RA, een herkenning voor mensen die in hun omgeving met RA patiënten te maken hebben en een eyeopener voor iedereen.

Het boek is gebonden met harde kaft.

Een samenwerking van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland en Sanofi Genzyme.

Bestellen
Voor leden en donateurs is het boek gratis. Stuur een e-mail naar: [email protected] en vermeld je naam en postadres.

Voor andere bestellers: je betaalt € 7,50 per boek voor de verzendkosten en administratie. Maak de € 7,50 over op IBAN NL34 INGB 0006 7571 07  t.n.v. Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Vermeld ook je naam en postadres. Je krijgt het boek dan toegestuurd.

boek gezichten achter RA

Help mee