Reuma Inspiratie Avond 

Op 7 maart a.s. is er een Reuma Inspiratieavond in het Viecuri Medisch Centrum in Venlo voor mensen met reuma,
die daar onder behandeling zijn.

Als u reumatoïde artritis (RA) of een andere ontstekingsziekte zoals artritis psoriatica (PsA) of axiale SpA heeft, kom dan naar de Reuma Inspiratie Avond van VieCuri Medisch Centrum en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland op donderdag 7 maart van 18.30 tot 20.45 uur in het auditorium van het VieCuri Medisch Centrum, Tegelseweg 210, Venlo.

Op de bijgevoegde flyer ziet u het programma Flyer_Reuma Inspiratie Avond_VieCuri

U kunt de avond alleen bijwonen i.v.m. de beschikbare ruimte, als u zich van te voren heeft aangemeld op [email protected] 
U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding, zolang er plek is.

Een terugblik op de Reuma Inspiratieavond in het ISALA Ziekenhuis in Zwolle en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Er werd verteld over Behandelopties, er was de presentatie Reuma en Intimiteit door Eefje Engelen, consulent seksuele gezondheid en de presentatie over Vermoeidheid door dr. Joke Vriezekolk, senior onderzoeker-psycholoog, Sint Maartenskliniek Nijmegen. ReumaZorg Nederland presenteerde zich bij de aanwezige deelnemers. Begeleiding: Carla Schenk en Bob Krijnen.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer, Novartis en UCB voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Een terugblik op de Reuma Inspiratieavond in Ziekenhuis Bernhoven in Uden en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. De presentaties werden gegeven door reumatoloog Drs. Anne Wennemers uit Bernhoven, Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid en prof. dr. Rinie Geenen, psycholoog. ReumaZorg Nederland presenteerde zich bij de aanwezige deelnemers. Begeleiding: Carla Schenk en Bob Krijnen.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer, Novartis en UCB voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Een terugblik op het Reuma Inspiratieavond webinar van het Spaarne Gasthuis Haarlem en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Presentaties van drs. Michelle Bisschops en drs. Anna Kretova van Reade over de invloed van voeding op de gezondheid en de ziekteactiviteit bij reumatische aandoeningen met toelichting op het Plants for Joints onderzoek door Reade. Begeleiding: Carla Schenk en Bob Krijnen.

webinar leefstijl en voeding

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer, Novartis en UCB voor het mogelijk maken van dit webinar.

Een terugblik op het Reuma Inspiratieavond webinar van het Spaarne Gasthuis Haarlem en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Presentatie Behandelopties door dr. Saskia ten Wolde, reumatoloog Spaarne Gasthuis, presentatie Vermoeidheid door prof. dr. Rinie Geenen, psycholoog, Universiteit Utrecht en presentatie Samen Beslissen m.m.v. Raymonda Scheffer, reumaverpleegkundige, Carla Schenk en Bob Krijnen, communicatiedeskundigen.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer en Novartis voor het mogelijk maken van dit webinar.

Een terugblik op het Reuma Inspiratieavond webinar van het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Presentaties: Behandelopties door dr. Niels van der Geest, reumatoloog UMCG, Reuma en Seksualiteit door Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid en Reuma en Beweging door Jobjan Blonk, bewegingswetenschapper/ vitaliteitscoach en Bas Hilberdink, fysiotherapeut.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer en UCB voor het mogelijk maken van dit webinar.

Een terugblik op het Reuma Inspiratieavond webinar van het Medisch Spectrum Twente en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Presentatie Behandelopties door prof. dr. Harald Vonkeman, reumatoloog Medisch Spectrum Twente en Presentatie Vermoeidheid door dr. Christina Bode, Universitair Hoofddocent afdeling Psychologie, Gezondheid en Technologie van de Universiteit Twente.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer en Novartis voor het mogelijk maken van dit webinar.

Disclaimer: de informatie in de presentaties, gegeven tijdens de webinars, behoort tot de verantwoordelijkheid van de desbetreffende presentatoren.

Help mee