Reuma Inspiratie Avond

Een terugblik op de Reuma Inspiratieavond van het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Er werd verteld over Behandelopties door M.E. de Witt-Luth, reumatoloog, er was de presentatie Reuma en Sexualiteit door Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid en de presentatie over Vermoeidheid door prof. dr. Rinie Geenen, psycholoog (Universiteit Utrecht). ReumaZorg Nederland presenteerde zich bij de aanwezige deelnemers. Moderator: Carla Schenk.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer en UCB voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Een terugblik op de Reuma Inspiratieavond van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. Er werd verteld over Behandelopties door Chantal Bouman, reumatoloog, er was de presentatie Reuma en Sexualiteit door Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid en de presentatie over Vermoeidheid door prof. dr. Rinie Geenen, psycholoog (Universiteit Utrecht). ReumaZorg Nederland presenteerde zich bij de aanwezige deelnemers. Moderator: Carla Schenk.

Met dank aan de belangeloze inzet van Pfizer, Novartis en UCB voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Disclaimer: de informatie in de presentaties, gegeven tijdens de webinars en bijeenkomsten, behoort tot de verantwoordelijkheid van de desbetreffende presentatoren.

Help mee