Onze partners 

Lareb
Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en verzamelt en verspreidt kennis hierover. Hieronder vallen ook vaccins en geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Moeders van Morgen is onderdeel van Lareb en is het kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelgebruik rondom de zwangerschap. Lareb is een onafhankelijke stichting en wordt voor haar taken gefinancierd door het CBG en het Ministerie van VWS.

logo bijwerkingencentrum Lareb

ReumaMagazine
ReumaMagazine is het enige onafhankelijke landelijke blad voor mensen met reuma en iedereen die met deze chronische ziekte te maken krijgt. Het blad wordt door professionals samengesteld, in overleg met reumaspecialisten. De teksten zijn in duidelijke en begrijpelijke taal. De inhoud omvat een mix van medische en andere voor mensen met reuma belangrijke informatie, waaronder nieuwe behandelmethoden, en human interest artikelen. De interviews met mensen met reuma zijn gericht op de mogelijkheden die er zijn ondanks de beperkingen.

Logo Reuma Magazine NL

PGOsupport
PGOsupport is een onafhankelijke kennis- en adviesorganisatie, die werkt met en voor patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg en welzijn. PGOsupport schoolt en adviseert over effectieve en duurzame patiëntenparticipatie. PGOsupport ondersteunt patiëntenorganisaties specifiek bij organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, fondsenwerving en vrijwilligersmanagement. Dat doet PGOsupport in opdracht van het ministerie van VWS. Ons bestuur en onze vrijwilligers kunnen bij PGOsupport terecht voor cursussen en advies.

Logo PGO support

SocialMediaMonteur
De SocialMediaMonteur is een Rotterdams online marketing bureau in Rotterdam. Sinds eind 2014 zijn we druk met inrichten, optimaliseren, onderhouden en slim inzetten van de verschillende social media kanalen voor verschillende klanten. De ‘monteurs’ kennen elk knopje van elk online kanaal, snappen de algoritmes en de verbanden en cross mediale kansen tussen de kanalen en weten welke content (tekst en beeld) het beste werkt. Ze zijn voortdurend gefocust op het inzetten van online bagagedragers en ‘eager’ om nieuwe slimme mogelijkheden van de kanalen te ontdekken en in te zetten.

Logo SocialMediaMonteur Social media monteur

W&B Consultants
W&B Consultants is gespecialiseerd in de werving van subsidies en fondsen voor verenigingen, stichtingen, gemeenten en bedrijven. Medewerkers hebben ruime nationale en internationale ervaring op dit werkterrein.
W&B Consultants werkt voor de klant op basis van “no cure, no pay”. Dienstverlening kan inhouden: maken van subsidiescan voor een project, opstellen van projectplan en subsidie- en fondsaanvragen, begeleiding bij uitvoering van subsidietraject, begeleiding bij verantwoording van verkregen subsidies of fondsbijdragen en innovatiemanagement.

LOGO w&b consultants willemsen en bierens

Plato accountants
Op zoek naar een accountant die verder kijkt dan alleen de cijfers? Wees welkom bij PLATO Accountants te Nijmegen! Ons uitgangspunt is wat jou als ondernemer bezighoudt. Bij ons kun je terecht voor subsidiecontroles en financiële dienstverlening. Als accountant controleren wij je subsidie om aan te tonen bij de verstrekker dat het geld goed besteed is. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor het maken van je jaarrekening, periodieke rapportages, controlewerkzaamheden en fiscale aangiften. Vanzelfsprekend regelen wij ook je online administratie.

Logo Plato Accountants

Onze partners bij ons project Sparkel2Doen    Logo Sparkel2Doen        Logo Maatschappelijke Diensttijd

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie – Foto en Film
De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleidingsinstituut met drie faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool, de Dutch Filmers Academy en de Amsterdam Film School. Hier wordt kwalitatief vakgericht fotografie- en filmonderwijs gegeven dat nauw aansluit op de arbeidsmarkt. Onderwijs dat studenten de ruimte geeft om talenten en creativiteit te ontwikkelen én dat hen bewust maakt van hetgeen nodig is om ondernemend, marktgericht en succesvol te zijn.
Logo Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

Centrum voor Mindfulness
Het Centrum voor Mindfulness is een professioneel, innovatief en open trainings- en expertisecentrum voor mindfulness, dat wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle onderdelen van de Nederlandse samenleving. Dat doen we door trainingen, opleiding en expertise over de toepassing van mindfulness.
De mindfulnesstrainingen voor Sparkel2Doen worden verzorgd door Simone Lips, psychologe en mindfulnesstrainer voor jongeren.

Logo Centrum voor Mindfulness

maX Music
maX Music verspreidt creativiteit met workshops en voorstellingen op het gebied van muziek, media, theater, techniek en beeldende kunst. We geloven dat iedereen creativiteit in zich heeft. Het uiten van creativiteit maakt je blij. Daarnaast zorgt het voor verbinding met anderen, en leert het je creatiever problemen oplossen in je werk of je schoolopdrachten.

Logo Max Music

Studio KROM – Creative technology
Cas Slaats. Studio Krom, geeft workshops m.b.t. prototyping en realisatie. Expertise in creative coding, interactie en art & tech. Joris van Oers. Studio Krom, geeft workshops m.b.t. technologie en realisatie. Expertise in prototyping, web development, spraakinterfaces. Ook betrokken bij Sparkel2Doen: Pieter Wels. Docent bij Fontys Hogeschool ICT. Creatief denken en concepting. Chris Geene. Docent bij Fontys Hogeschool ICT. Rapid prototyping.

Logo Studio Krom

John van der Sanden – Theatermaker
John van der Sanden, professioneel theatermaker, schrijft toneelstukken, musicals, verhalen, boeken, columns…. Hij regisseert musicals, is cabaretier en toert met zijn programma langs (kleine) Nederlandse theaters.

John van der Sanden Theater

Help mee