Jong en een chronische aandoening? Kom borrelen in Rotterdam op 24 maart

Na het succes van de eerste borrel organiseert het platform ALL OF ME a.s. vrijdag een tweede borrel voor jongeren met een chronische aandoening. Geen inhoudelijk programma, gewoon een borrel om elkaar op een relaxte manier te leren kennen en ervaringen te delen. ALL OF ME is er die avond ook bij en het eerste rondje snacks en drankjes is van hen!

ALL OF ME
Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? Soms wil je gewoon dingen weten die je met je arts, ouders of vrienden niet wil of kan bespreken. ALL OF ME is een platform waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. ALL OF ME biedt herkenning, helpt je sterk in je schoenen te staan, lekker in je vel te zitten en grip op je leven te krijgen. Je vindt er informatie, oefeningen, tips en trucs. ALL OF ME organiseert ook ALL of MEETS.

ALL OF MEET
Bij een ALL OF MEET ontmoet je andere jongeren met een aandoening. De MEET draait om herkenning, contact en gezelligheid. Er is altijd wat te drinken en te snacken en soms is er een thema waar we iets actiefs mee doen, is er een workshop of een interessante spreker die een praatje geeft. Er is natuurlijk altijd tijd om met anderen te kletsen en deelname is gratis.

Borrel: 24 maart
De volgende ALL OF MEET is a.s. vrijdag:

  • Wanneer? Vrijdag 24 maart
  • Waar? De Beurs, Kruiskade 55, 3012 EE Rotterdam
  • Tijd? 19:00 uur
  • Aanmelden? per mail naar: meet@allofme.nl o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en of je CF hebt.