Informatiebijeenkomst 18 september

Uitnodiging informatieavond 18 september

De afgelopen jaren zijn er verschillende biologicals op de markt verschenen. In hoeverre zijn zij een goed alternatief voor de behandeling van reuma? Op dinsdag 18 september organiseert de Reumapatiëntenvereniging Baarn/Soest een inspirerende bijeenkomst in Baarn (19.00-21.00 uur). Naast biologicals staat het thema ‘een toegankelijke samenleving’ centraal tijdens de avond. Hoe hou je Nederland ook toegankelijk voor mensen met een beperking? U bent van harte welkom.

Reumaconsulenten Margriet Huigen en Wilma Blonk van het Meander Medisch Centrum vertellen deze avond over hun functie. Zij nemen u mee in de wereld van biologicals. Wat zijn biologicals? Wanneer worden ze ingezet in de behandeling? En welke varianten zijn er inmiddels op de markt?

Het tweede deel van de avond zal worden verzorgd door MEE. MEE gelooft in een samenleving die toegankelijk is voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Spreker Lieuwke Vlasma legt uit wat onafhankelijke cliënt ondersteuning is. Waar kan je terecht als je het allemaal niet meer zelf kunt en hulp nodig hebt?

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

Inloop vanaf 18.30 uur met kopje koffie of thee.

  • 19.00            Welkom
  • 19.05            Reumaconsulenten Margriet Huigen en Wilma Blonk
  • 19.50            Korte pauze
  • 20.00           Mevrouw Lieuwke Vlasma over MEE
  • 20.45            Vragenronde
  • 21.00            Sluiting

De bijeenkomst wordt gehouden in de ontmoetingsruimte in het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4 in Baarn en is voor alle belangstellenden gratis toegankelijk. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.

Voor nadere informatie kunt u bellen met het secretariaat van de Reumapatiëntenvereniging Baarn/Soest: 035-5416416.