6 februari: Reuma-Café ‘Gebruik reumamedicatie’

Heeft u een reumatische aandoening en interesse om deelgenoten te ontmoeten? Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reuma onderzoek? Kom dan op dinsdag 6 februari a.s. naar het Reuma-Café in Maastricht waar ‘Nieuwe medicatie bij reuma’ deze ronde centraal staat.

Maandelijks is er op de 1e dinsdag van de maand een Reuma-Café bijeenkomst waarin zowel reumagerelateerde als algemene thema’s aan bod komen. Het thema van de avond wordt verzorgd door een (ervarings-)deskundige en er is ruim gelegenheid om na te praten. Natuurlijk zijn partners, familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Thema 6 februari: ‘Gebruik van medicatie bij leven met Reuma’

In deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over het gebruik van medicatie bij reuma door mevrouw Melosevic. Zij is als AIOS-ziekenhuisfarmacie verbonden aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

  • Tijd: 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Locatie: Coffee Club Pellikaan
  • Adres: Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
  • Kosten: Toegang en parkeren gratis, consumpties voor eigen rekening

Voor meer informatie bezoekt u onze Facebookpagina: ‘Reuma Café Maastricht’. U kunt ons ook bellen: 0655 688 102 of mailen: reumacafemaastricht@gmail.com.

Wellicht tot ziens!

Comments are closed.