Geef via sms of website

Reuma

Je ziet misschien niet, dat mensen reuma hebben. Tegenwoordig zijn medicijnen en behandelingen veel beter dan vroeger. Zowel kinderen, jongeren als volwassen mensen kunnen reuma krijgen.

Reuma is voor ruim 2 miljoen Nederlanders, jong en oud, een dagelijkse strijd. Een strijd tegen een blijvende reumatische ziekte, maar ook tegen pijn, vermoeidheid, eenzaamheid en onbegrip. Ongeveer één op de negen Nederlanders heeft een reumatische ziekte. Dit zijn niet alleen ouderen, want zo’n 60% van de mensen met reuma is jonger dan 65 jaar. Iedereen kan reuma krijgen op elke leeftijd. Reuma is nog niet te genezen en dagelijks strijden er mensen om simpelweg ‘mee te kunnen (blijven) doen’: thuis, op school en op het werk.

Waarvoor geef je?

Je bijdrage maakt een wereld van verschil voor ons werk en voor mensen met reuma!

We besteden je donatie bijvoorbeeld aan:
• de scholing van mensen met reuma, zodat zij kunnen meedoen in onderzoek of voorlichting.
• het bieden van lotgenotencontact, zodat mensen met reuma elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren.
• het bieden van voorlichtingsactiviteiten om te leren omgaan met reuma, ook voor partners, ouders en familie.
• activiteiten organiseren voor mensen, die een steuntje in de rug nodig hebben, ongeacht geslacht, leeftijd, religie of afkomst.
• het op de agenda zetten van reuma bij overheidsinstanties, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en andere instanties.

HELP MEE

Alleen samen kunnen we werken aan een wereld zonder reuma!
Tot die tijd wil je, als je reuma hebt, ‘gewoon’ mee kunnen (blijven) doen: thuis, op het werk, op school, kortom overal in je dagelijkse leven.
Help je mee?

Geef: sms REUMA naar 4004 

of

Geef: klik op http://cm.to/fhCwwfh 

Sms REUMA naar 4004

Hoe werkt het?
1. Open een nieuw sms-bericht.
2. Voer bij ontvanger het nummer 4004 in.
3. Typ het woord REUMA in.
4. Verstuur je bericht (je betaalt alleen de normale sms kosten).
5. Je ontvangt een gratis sms terug, waarin je de link naar onze donatiepagina vindt.
6. Op onze donatiepagina kun je een donatie doen.
7. Je kunt trouwens ook zelf de hoogte van je donatie bepalen.

Bedankt!

Voorwaarde bij geven via een sms-actie of de link
De sms-actie en de link zijn alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar of ouder.

Kosten?
Aan de sms-actie zijn, naast de normale kosten voor het versturen van de sms, geen andere kosten verbonden.
Dit is geen abonnementsdienst. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland samen met Geef Mobiel, een onderdeel van CM.com. Deze dienst voldoet aan de SMS Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.

CBF-erkenning

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is als goed doel erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) op 1 maart 2019. Deze erkenning wordt door het CBF toegekend aan goede doelen, die voldoen aan de eisen van het CBF. Meer informatie vind je op https://www.cbf.nl/register-goede-doelen

Algemeen Nut Beogende Instelling – ANBI

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties aan RZN zijn aftrekbaar, lees meer over de voorwaarden op https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Privacy voorwaarden

• Alle persoonsgegevens waar de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland door deze actie toegang toe krijgt, worden vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de wet AVG. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland legt gegevens vast ter verwerking van de gift. Eventueel, als je toestemming geeft, kunnen we deze gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. We kunnen je benaderen (telefonisch of per sms) via het voor het sms’en gebruikte mobiele telefoonnummer om je te bedanken voor de gegeven bijdrage en meer te vertellen over onze campagne(s).
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zorgt ervoor, dat het versturen van je persoonsgegevens in een beveiligde omgeving plaatsvindt. Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Je kunt dit zien aan het schermpje met slotje en met naam reumazorgnederland.nl, dat in de adresbalk verschijnt. Dit betekent dat je persoonsinformatie of betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept.

Lees meer op https://reumazorgnederland.nl/privacy-verklaring

Meer informatie?

Mail Gerardine Willemsen op [email protected]

Help mee