Festival ‘Happy met je huid’

Festival Happy met je huid

Je huid straalt, beschermt, jeukt, ruikt. Je huid bepaalt hoe anderen naar jou kijken; is de spiegel van je ziel. Daarom verdient je huid aandacht. Wat kan jij doen om blij met je huid te zijn? Kom op zaterdag 29 september naar het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd en laat je inspireren! Je bent van harte welkom vanaf 10.30 uur.

‘Happy met je Huid’ is een informatief en inspirerend festival voor huid- en haarpatiënten, hun naaste familieleden en partners. Onder de noemer Positieve Gezondheid is er aandacht voor de thema’s Huid & Voeding, Huid & Zelfvertrouwen, Huid & Werk, Huid & Zorg en Huid & Ontspanning. Het veelzijdige programma van workshops, lezingen en creatieve activiteiten biedt mogelijkheden voor jong en oud. Lees meer

Locatie
‘Happy met je Huid’ vindt plaats op het sfeervolle landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt:

‘t Klooster 5
4153 RR Beesd

Tijd
Vanaf 10.30 tot 17.00 uur staat de poort van het landgoed open!

Parkeren
Het landgoed is prima bereikbaar met de auto en ligt nabij het NS station van Beesd (vanaf het station worden pendelbussen ingezet voor het vervoer naar het landgoed). Bezoekers van het festival kunnen gebruik maken van parkeergelegenheid direct op het terrein van het landgoed.

Kosten
Toegang tot het festival is uitsluitend mogelijk na aanmelding. Een toegangskaart voor een volwassene kost 7,50 euro, voor kinderen onder de 18 jaar is toegang gratis. Koffie, thee en frisdranken zijn gratis verkrijgbaar op het festivalterrein. Bij aankomst ontvangt u een goodiebag met interessante items die betrekking hebben op het festival.

Aanmelden
Aanmelden (bestellen van toegangskaarten) voor ‘Happy met je Huid’ kan door dit formulier in te vullen.