EULAR Congres 2018

 

Het EULAR Congres in Amsterdam komt eraan!
Als patient kunt u ook deelnemen aan het Congres van woensdag 13 juni tot en met zaterdag 16 juni in de RAI in Amsterdam. De voertaal is Engels.

Inschrijven
U kunt, als u reuma heeft, uzelf als patient inschrijven op https://www.congress.eular.org/registration.cfm
U betaalt 39 euro voor vier dagen toegang tot het Congres in de RAI in Amsterdam.
U moet wel een verklaring van uw arts, dat u een vorm van reuma heeft, scannen en meesturen.

Presentaties
U kunt alle presentaties bijwonen die u interessant vindt. Iedere presentatieronde staat in het programma gemarkeerd met de doelgroep, waarvoor de presentatie primair is bedoeld: Clinical (onderzoekers en reumatologen), Health Professional (alle zorgverleners in de reumatologie dus ook verpleegkundigen en paramedici) en PARE (specifiek voor patiëntvertegenwoordigers Patients Against Rheumatism Europe)

Programma
Op woensdag 13 juni gaat het congres officieel van start met de ‘opening session’ van 13.00-14.00 uur. Daarna start het congres-programma bestaande uit presentaties en postersessies over onderzoek variërend van klinisch tot toegepast onderzoek naar reuma. Gedurende de 4 dagen van het congres zullen er zo’n 200 verschillende presentatierondes zijn. Iedere presentatieronde duurt zo’n 90 minuten waarbij verschillende onderzoekers tijdens de ronde hun bevindingen op een bepaald thema zullen delen. U bent niet verplicht om 90 minuten aan een stuk aanwezig te zijn bij een presentatieronde; u kunt tussendoor de zaal verlaten. Het is belangrijk om: 1. voor uzelf te bepalen in welke thema’s u uzelf zou willen verdiepen en 2. rondom deze thema’s een programma voor uzelf samen te stellen.
Hier vindt u een overzicht van alle presentaties en meer EULAR_2018_final_programme

EULAR app 2018
U kunt ook de gratis EULAR 2018 app downloaden op uw telefoon of iPad via http://www.congress.eular.org/app_and_itinerary_planner.cfm  Met de app kunt u alle presentaties terugvinden op thema, dag, tijd enzovoorts.

Stand van ReumaZorg Nederland
Wij zullen als Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland tijdens het congres ook aanwezig zijn met een eigen stand. Deze stand National Association ReumaZorg Nederland op V no. 28 bevindt zich in het PARE gedeelte en is bemand. U kunt hier terecht voor vragen over het congres of om een praatje te maken.
Als u onze stand bezoekt, dan kunt u ook een gratis boek of tijdschrift ontvangen.
U bent van harte welkom om even langs te lopen!