Doneer via sms 

Waarom is je donatie belangrijk?
Voor ruim 2 miljoen Nederlanders is reuma een dagelijkse strijd. Zo’n 60% van de mensen met reuma is jonger dan 65 jaar. Je strijdt tegen een (blijvende) ziekte, maar ook tegen je pijn, vermoeidheid, eenzaamheid en het onbegrip van anderen. Je kunt reuma krijgen op iedere leeftijd. Reuma is nog niet te genezen. Dagelijks moet je veel moeite doen om simpelweg ‘mee te kunnen blijven doen’: thuis, op school en op het werk. De diagnose reuma heeft dus grote gevolgen.

Leven met reuma
Anne, Herman en Janneke leven alle drie met een vorm van reuma en lopen daar dagelijks tegen aan. Anne heeft fibromyalgie en ook erger wordende artrose in handen en benen. Herman heeft reumatoïde artritis en last van pijn en zware vermoeidheid. Janneke heeft jeugdreuma en is gauw moe. Op school kan ze niet mee doen met gymlessen, traplopen of uitjes. Ontmoet hiernaast in het filmpje Diana, Theo en Renate!

Waar draagt je donatie aan bij?
Zo help je ons om activiteiten uit te voeren, zoals bijvoorbeeld:
• informatiebijeenkomsten over reuma, ook voor partners, ouders en familie.
• materialen ontwikkelen over reuma, zoals bijvoorbeeld de gesprekskaarten, filmpjes en webinars.
• uitvoeren van onderzoek naar reuma.
• scholing van mensen met reuma, zodat zij kunnen meedoen in onderzoek.
• lotgenotencontact, zodat mensen met reuma van elkaar kunnen leren.
• gevolgen van reuma bespreken bij overheid, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en andere instanties.

Jouw bijdrage maakt het verschil voor ons werk en voor mensen met reuma!

Je kunt via sms een donatie geven.
sms REUMA naar 4004
en/of doneer meteen via
http://cm.to/40EcRc3

Hoe werkt het?
1. Open een nieuw sms-bericht.
2. Voer bij ontvanger het nummer 4004 in.
3. Typ het woord REUMA in.
4. Verstuur je bericht (je betaalt alleen de normale sms kosten).
5. Je ontvangt een gratis sms terug, waarin je de link naar onze donatiepagina http://cm.to/40EcRc3 vindt.
6. Je kunt ook meteen naar onze donatiepagina gaan.
7. Op onze donatiepagina kun je een donatie doen.
8. Je kunt trouwens ook zelf de hoogte van je donatie bepalen en dit invullen.

Voorwaarde bij geven via een sms-actie of de link
De sms-actie en de link zijn alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar of ouder.

Kosten?
Aan de sms-actie zijn, naast de normale kosten voor het versturen van de sms, geen andere kosten verbonden.
Dit is geen abonnementsdienst. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland samen met Geef Mobiel, een onderdeel van CM.com. Deze dienst voldoet aan de SMS Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.

CBF-erkenning
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is als goed doel erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) op 1 maart 2019. Deze erkenning wordt door het CBF toegekend aan goede doelen, die voldoen aan de eisen van het CBF. Meer informatie vind je op https://www.cbf.nl/register-goede-doelen

Algemeen Nut Beogende Instelling – ANBI
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties aan RZN zijn aftrekbaar, lees meer over de voorwaarden op https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Privacy voorwaarden
• Alle persoonsgegevens waar de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland door deze actie toegang toe krijgt, worden vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de wet AVG. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland legt gegevens vast ter verwerking van de gift. Eventueel, als je toestemming geeft, kunnen we deze gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. We kunnen je benaderen (telefonisch of per sms) via het voor het sms’en gebruikte mobiele telefoonnummer om je te bedanken voor de gegeven bijdrage en meer te vertellen over onze campagne(s).
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zorgt ervoor, dat het versturen van je persoonsgegevens in een beveiligde omgeving plaatsvindt. Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Je kunt dit zien aan het schermpje met slotje en met naam reumazorgnederland.nl, dat in de adresbalk verschijnt. Dit betekent dat je persoonsinformatie of betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept.
Lees meer op https://reumazorgnederland.nl/privacy-verklaring

Meer informatie?
Mail Gerardine Willemsen op [email protected]

Help mee