Donatie geven

Waarom is je donatie belangrijk?
Voor ruim 2 miljoen Nederlanders is reuma een dagelijkse strijd. Zo’n 60% van de mensen met reuma is jonger dan 65 jaar. Je strijdt tegen een (blijvende) ziekte, maar ook tegen je pijn, vermoeidheid, eenzaamheid en het onbegrip van anderen. Je kunt reuma krijgen op iedere leeftijd. Reuma is nog niet te genezen. Dagelijks moet je veel moeite doen om simpelweg ‘mee te kunnen blijven doen’: thuis, op school en op het werk. De diagnose reuma heeft dus grote gevolgen.
Strijd daarom samen met ReumaZorg Nederland tegen reuma!

Leven met reuma
Anne, Herman en Janneke leven alle drie met een vorm van reuma en lopen daar dagelijks tegen aan. Anne heeft fibromyalgie en ook erger wordende artrose in handen en benen. Herman heeft reumatoïde artritis en last van pijn en zware vermoeidheid. Janneke heeft jeugdreuma en is gauw moe. Op school kan ze niet mee doen met gymlessen, traplopen of uitjes.
Maak in het filmpje hiernaast ook kennis met Diana, Theo en Renate!

Waar draagt je donatie aan bij?
Zo help je ons om activiteiten uit te voeren, zoals bijvoorbeeld:
• informatiebijeenkomsten over reuma, ook voor partners, ouders en familie.
• materialen ontwikkelen over reuma, zoals bijvoorbeeld de gesprekskaarten, filmpjes en webinars.
• uitvoeren van onderzoek naar reuma.
• scholing van mensen met reuma, zodat zij kunnen meedoen in onderzoek.
• lotgenotencontact, zodat mensen met reuma van elkaar kunnen leren.
• gevolgen van reuma bespreken bij overheid, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en andere instanties.

Jouw bijdrage maakt het verschil voor ons werk en voor mensen met reuma!

ANBI
Als je je naam, adres en gedoneerde bedrag doorgeeft aan ons, dan ontvang je een bewijs van betaling van ons, zodat je het bedrag als gift kunt aftrekken bij je belastingaangifte.
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Bijdragen als donateur aan RZN zijn aftrekbaar, lees over de voorwaarden op https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

 

 

 

 

 

 

Doneer veilig met onze QR-code

Klik op:     Aanmelden donateur          Klik op:     Aanmelden bedrijf         Klik op:     Geef via sms of website         Klik op:     Schenken         Klik op:     Nalaten

CBF-erkenning
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is als goed doel erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) op 1 maart 2019. Deze erkenning wordt door het CBF toegekend aan goede doelen, die voldoen aan de eisen van het CBF. Meer informatie vind je op https://www.cbf.nl/register-goede-doelen

 

ANBI
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties aan RZN zijn aftrekbaar van uw belasting, lees meer over de voorwaarden op https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken 

 

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland is een erkende ANBI.
Een ANBI is een organisatie, die zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.
Naam organisatie: Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland
RSIN/Fiscaal nummer: 8545.05.659
Postadres: Postbus 58, 6500 AB Nijmegen

Veilig doneren
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zorgt ervoor dat de donaties en het versturen van persoonsgegevens in een beveiligde omgeving plaatsvinden. Je kunt dit zien aan het schermpje met slotje en naam reumazorgnederland.nl, dat in de adresbalk verschijnt. Dit betekent dat je betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept.

Privacy voorwaarden 
• Persoonlijke gegevens van donateurs worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Alle persoonsgegevens waar de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland toegang toe krijgt, worden vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de wet AVG. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de wet AVG. Eventueel, als je toestemming geeft, kunnen we deze gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten.
• De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zorgt ervoor, dat het versturen van je persoonsgegevens in een beveiligde omgeving plaatsvindt. Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Je kunt dit zien aan het schermpje met slotje en met naam reumazorgnederland.nl, dat in de adresbalk verschijnt. Dit betekent dat je persoonsinformatie of betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept.

Lees meer op https://reumazorgnederland.nl/privacy-verklaring

Help mee