Doe mee aan de Supportloop!

 

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland doet mee aan de Supportloop in Velp: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement.
Als u meedoet, zijn we samen op weg om onze patiëntenorganisatie meer financiële armslag te geven! Om nog meer te kunnen betekenen voor patiënten en hun omgeving door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere belangenbehartiging en ondersteuning te bieden.

Schrijf u nu in voor de Supportloop in Velp!
ReumaZorg Nederland doet mee aan de Supportloop op 30 september in Velp (regio Arnhem). Schrijf u nu in: alleen of samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden en/of collega’s. Immers, wandelen is goed voor iedereen; voor lichaam en geest. U kunt ook loten kopen of een donatie doen!

Doe mee, koop loten of doneer en steun onze patiëntenorganisatie!
80% van de opbrengst (na aftrek 20% kosten organisator PGO support) gaat naar ReumaZorg Nederland, als u onze naam aangeeft bij deelname.

Wat kunt u doen?
1. U en/of uw gezinsleden en anderen lopen mee.
Voor €25 per persoon legt u een mooie route af (3, 5 of 10 km) en geniet u van een verzorgde middag met een hapje en een drankje.
Voor gezinnen is er een speciaal gezinstarief! Het eerste gezinslid betaalt €25,-, elk extra gezinslid betaalt €10,- en kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis deelnemen.

2. U loopt namens een bedrijf mee. 
U kunt zich individueel namens uw bedrijf of als bedrijfsteam inschrijven.
Wij vermelden het bedrijfslogo van uw bedrijf op deze pagina, als uw bedrijf aangemeld wordt bij ons op secretaris@reumazorgnederland.nl
Wij waarderen het zeer als u voor ReumaZorg Nederland meeloopt of loten koopt of doneert.

3. U koopt een lot(en).
Loten kosten €5,- per stuk en u kunt leuke prijzen winnen.

4. U kunt ons steunen door een donatie te doen.

Hoe doet u mee?
Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren: www.supportloop.nl

Geef aan onder Kies de organisatie die u wilt steunen: ReumaZorg NL

Nodig familie en vrienden uit en maak er samen een gezellig en gezond uitstapje van of steun ons met het kopen van een lot of een donatie!

Gezellig * Gezond * Goed doen

 

 

 

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport in samenwerking met diverse patiëntenorganisaties.