Thema Edgar Stene 2018: ‘Mijn persoonlijke kampioen!’

 

De diagnose reuma komt hard aan. Hoewel er tegenwoordig veel medicatie en behandelingen voor reuma beschikbaar zijn, heeft reuma een grote impact op uw leven. Dan is het zo fijn als er thuis, op het werk of op school iemand voor je klaar staat.

Wie is je steun en toeverlaat? Wie helpt je door de moeilijke momenten? Wie is er voor je met een bemoedigend woord, een schouderklop, een helpende hand? Wie helpt je in de dagelijkse strijd tegen reuma?

Stuur ons jouw verhaal!
De Edgar Stene Prijs staat dit jaar in het teken van uw persoonlijke kampioen. Vertel ons in maximaal 2 A4’tjes, lettertype Arial 12, wie uw steun en toeverlaat is/zijn. Uw partner? Uw kinderen? Uw buurman? Een leerkracht of docent? Uw huisarts, uw reumatoloog of reumaverpleegkundige?

Hoe doe je mee?
Ben je 18 jaar of ouder?
Stuur je verhaal vóór 31 december 2017 digitaal naar: secretaris@reumazorgnederland.nl
of per post naar: Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland
T.a.v. de secretaris D. Lewinski.
Postbus 58, 6500 AB Nijmegen
o.v.v. Edgar Stene schrijfwedstrijd 2018

Wat stuur je op?
• je eigen verhaal (maximaal 2 A4’tjes, in Word, Lettertype Arial 12).
• je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer.
• een pasfoto + 4 foto’s uit je leven van alledag.
• informatie over je leeftijd, beroep, gezin, hobby’s en de reden waarom je mee doet.
• als je meedoet, ontvang je een goedkeuringsformulier van ons voor publicatie van je verhaal en foto’s. Dat moet je invullen en ondertekenen en dan doe je mee.

Verloop wedstrijd en prijzen

Nederland
Een Nederlandse jury zal de binnengekomen inzendingen beoordelen ná de uiterste inzend datum van 31 december 2017.
De beste inzending krijgt een prijs van € 100,00. Voor de 2e en de 3e plaats zijn respectievelijk prijzen van € 75,00 en € 50,00 beschikbaar gesteld.

De winnende inzendingen zullen geplaatst worden in de E-nieuwsbrief en op de website van ReumaZorg Nederland.

Europa
De winnende inzending wordt in januari 2018 doorgestuurd naar de Europese jury.  De inzendingen worden door EULAR in het Engels vertaald. De Europese jury zal uit alle nationale inzendingen de Europese winnaar van de Edgar Stene Prijs kiezen en de uitslag bekendmaken in maart 2018.

De Europese winnaar wordt uitgenodigd om zijn/haar verhaal voor te lezen tijdens het EULAR congres in juni 2018 in Amsterdam.