6 maart: Reuma Cafe ‘Werken en Reuma’

Reuma Café dinsdag 6 maart, 'Werken met reuma'.

Heeft u een reumatische aandoening en interesse om deelgenoten te ontmoeten? Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reuma onderzoek? Kom dan op dinsdag 6 maart (19.00-21.00 uur) a.s. naar het Reuma-Café in Maastricht waar ‘Werken & Reuma’ deze ronde centraal staat.

Maandelijks is er op de 1e dinsdag van de maand een Reuma-Café bijeenkomst waarin zowel reumagerelateerde als algemene thema’s aan bod komen. Het thema van de avond wordt verzorgd door een (ervarings-)deskundige en er is ruim gelegenheid om na te praten. Natuurlijk zijn partners, familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Thema 6 maart: ‘Werken en Reuma’

Lukt het u om te werken terwijl u een chronische aandoening heeft? Professor doctor Annelies Boonen is specialist op het gebied van werken en reuma aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC). Zij zal u vertellen wat er op dit terrein allemaal mogelijk is.

  • Tijd: 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Locatie: Coffee Club Pellikaan
  • Adres: Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
  • Kosten: Toegang en parkeren gratis, consumpties voor eigen rekening

Voor meer informatie bezoekt u onze Facebookpagina: ‘Reuma Café Maastricht’. U kunt ons ook bellen: 0655 688 102 of mailen: reumacafemaastricht@gmail.com.

Wellicht tot ziens!

Comments are closed.