Dinsdag 5 juni: Reumacafé ‘Praten en aanraken helpt’

Reuma Cafe 5 juni Reuma en Intimiteit

‘Het spijt me vreselijk, maar ik moet helaas toch afzeggen voor vanavond..’ Herkent u zichzelf in deze zin? Het grillige verloop van reuma maakt het niet altijd even makkelijk om een spontane vriend(in) of echtgeno(o)t(e) te zijn. Als het allemaal niet zo gemakkelijk gaat door lichamelijke ongemakken en je wordt belemmerd in je functioneren, kunnen relaties binnen een bepaald spanningsveld terechtkomen. Weer een afspraak met een vriendin afzeggen of niet met je echtgenoot mee kunnen naar een gezellige BBQ. Dit heeft ook een impact op de intimiteit. Hoe kun je daar mee omgaan?  Kom op dinsdag 5 juni naar het Reumacafé in Maastricht. Hier zal Mieke Winants van Winants Counseling spreken over reuma en intimiteit. 

Maandelijks is er op de 1e dinsdag van de maand een Reumacafé bijeenkomst waarin zowel reumagerelateerde als algemene thema’s aan bod komen. Het thema van de avond wordt verzorgd door een (ervarings-)deskundige en er is ruim gelegenheid om na te praten. Natuurlijk zijn partners, familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Thema dinsdag 5 juni: ‘Praten en aanraken helpt, relaties en intimiteit’

Mieke Winants van Winants Counseling zal spreken over hoe chronische ziek zijn invloed kan hebben op de intimiteit die je ervaart met je partner. Waar lopen mensen met reuma tegenaan? En wat kunnen zij hierin veranderen?

  • Tijd: 19.00-22.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Locatie: Coffee Club Pellikaan
  • Adres: Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
  • Kosten: Toegang en parkeren gratis, consumpties voor eigen rekening

Voor meer informatie bezoekt u onze Facebookpagina: ‘Reuma Café Maastricht’. U kunt ons ook bellen: 0655 688 102 of mailen: reumacafemaastricht@gmail.com.

Save the Date!
Het Reumacafé wordt maandelijks georganiseerd op de eerste dinsdag van de maand. Zet ook alvast de volgende bijeenkomsten in uw agenda: 4 september / 2 oktober

Graag tot ziens!

Comments are closed.