Dinsdag 3 april: Reuma Café Orthopedisch Schoeisel en Podotherapie

Aangepaste schoenen bij reuma

90% van de mensen met reuma heeft ook last van voetklachten. Dit kan variëren van pijnlijke en gezwollen voeten, tot ontstoken voeten met alle huidproblemen van dien omdat schoenen niet goed meer aansluiten. Maar wanneer is het tijd om over te stappen op aangepaste schoenen? Waar moet je op letten? Kom op dinsdag 3 april (19.00-21.00 uur) a.s. naar het Reuma-Café in Maastricht waar ‘Orthopedisch Schoeisel en Podotherapie’ deze ronde centraal staat.

Maandelijks is er op de 1e dinsdag van de maand een Reuma-Café bijeenkomst waarin zowel reumagerelateerde als algemene thema’s aan bod komen. Het thema van de avond wordt verzorgd door een (ervarings-)deskundige en er is ruim gelegenheid om na te praten. Natuurlijk zijn partners, familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Thema 3 april: ‘Orthopedisch Schoeisel en Podotherapie’
Wanneer het als gevolg van ontstekingen of vergroeiingen van je voeten niet goed meer mogelijk is om op reguliere schoenen te lopen, dan is het beter om over te stappen op schoenen die op maat gemaakt zijn. Maar wat is orthopedisch schoeisel precies? Klopt het stigma dat deze schoenen oubollig zijn? Waar moet je op letten wanneer je voor aangepaste schoenen kiest? En wat is hierin te rol van de podotherapeut? De heer D. Gisberts van Orthopedische schoentechniek zal u hier meer over vertellen.

Tijd: 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Locatie: Coffee Club Pellikaan
Adres: Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
Kosten: Toegang en parkeren gratis, consumpties voor eigen rekening
Voor meer informatie bezoekt u onze Facebookpagina: ‘Reuma Café Maastricht’. U kunt ons ook bellen: 0655 688 102 of mailen: reumacafemaastricht@gmail.com.

Wellicht tot ziens!

Comments are closed.