1 mei: Reumacafé Orthomoleculaire Geneeswijze

Reumacafé Orthomoleculaire Geneeswijze

‘Een orthomoleculaire behandelwijze is een alternatieve behandelwijze met voedingsstoffen in doseringen die vaak ver boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH) uitkomen die door de behandelaars “optimaal” worden genoemd. Deze hoge doseringen zouden de biochemische reacties van mensen met chronische aandoeningen weer de goede kant op kunnen helpen.’ Aldus Wikipedia. Ondanks dat veel wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat er weinig bewijs is voor de werking van deze alternatieve geneeswijze, zijn er veel mensen bij gebaat. Kom op dinsdag 1 mei naar het Reumacafé in Maastricht. Hier zal de heer A. van Diermen van de praktijk Innerfresh meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij orthomoleculaire geneeswijze. 

Maandelijks is er op de 1e dinsdag van de maand een Reumacafé bijeenkomst waarin zowel reumagerelateerde als algemene thema’s aan bod komen. Het thema van de avond wordt verzorgd door een (ervarings-)deskundige en er is ruim gelegenheid om na te praten. Natuurlijk zijn partners, familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Thema dinsdag 1 mei: ”Orthomoleculaire geneeswijze”
Tijdens deze bijeenkomst komt de heer A. van Diermen van de praktijk Innerfresh meer vertellen over orthomoleculaire geneeswijze. Ondanks dat veel wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat er weinig bewijs is voor de werking van alternatieve geneeswijze, zijn er veel mensen bij gebaat. Kom luisteren deze aankomende bijeenkomst en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tijd: 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Locatie: Coffee Club Pellikaan
Adres: Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
Kosten: Toegang en parkeren gratis, consumpties voor eigen rekening

Voor meer informatie bezoekt u onze Facebookpagina: ‘Reuma Café Maastricht’. U kunt ons ook bellen: 0655 688 102 of mailen: reumacafemaastricht@gmail.com.

Save the Date!
Het Reumacafé wordt maandelijk georganiseerd op de eerste dinsdag van de maand. Zet ook alvast de volgende bijeenkomsten in uw agenda: 5 juni / 4 september / 2 oktober

Graag tot ziens!

Comments are closed.