Terugblik: EULAR-PARE Conferentie 2015
De EULAR-PARE Conferentie 2015 werd van 24-26 april gehouden in Malahide, County Dublin, Ierland. De gastheer was Arthritis Ireland. Er waren ruim 150 deelnemers vanuit 33 landen. De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland nam ook deel.
De workshops van de conferentie waren gericht op het thema van Wereldreumadag 2015-2016 “Patient Centred Care, Taking Control”. De inhoud van de workshops waren onder andere gericht op: e-health services, zelf-management, de EULAR aanbevelingen, vaardigheidstrainingen en het toepassen van shared decision making.
Meer lezen: 2015_EULAR_PARE_Conference_Report_2015.pdf

Welcome and introduction to patient centred care

Workshop: Development of health apps and e-health services

Feedback from workshops Friday / Introduction to Saturday

Self-management: What steps can organisations take to help?

Organisations as educaters to improve shared decision making?

Conference outcomes, discussion & conclusions

Terugblik: EULAR-PARE Conferentie 2014
De EULAR-PARE Conferentie 2014 werd van 7-9 november gehouden in Zagreb, Kroatië. De gastheer was de Croatian League Against Rheumatism, Hrvatska Liga Protiv Reumatizma. Er waren 108 deelnemers vanuit 31 landen. De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland nam ook deel.
De workshops van de conferentie waren gericht op het thema “Healthy Ageing with a rheumatic or musculoskeletal disease (RMD)”. De inhoud van de workshops waren vooral gericht op: beleid en campagne voeren, informatie en onderwijs en capaciteitsopbouw en empowerment.
Meer lezen: 2014 EULAR Annual European Conference of PARE Conference Report.pdf

17th EULAR ANNUAL EUROPEAN CONFERENCE OF PARE