30 september: Wandelen voor reuma

Doet u ook mee aan de Supportloop op 30 september in Velp? Het wandelparcours in een prachtige omgeving is niet alleen gezellig en gezond, u steunt hiermee ook ReumaZorg Nederland (RZN). Ook lokale reumapatiëntenverenigingen kunnen meedoen aan deze sponsorloop, wanneer ze zich via RZN aanmelden. De inkomsten worden eerlijk verdeeld over RZN en de deelnemende verenigingen.  

Wandelen
Voor 25 euro legt u samen een mooie wandelroute af door landgoed Biljoen (3 en 5 km), of loopt u door het Veluwse bos (10 km). De routes van 3 en 5 km zijn begaanbaar voor mindervaliden, rolstoelen en kinderwagens. De route van 10 km loopt door heuvelachtig gebied.

U geniet van een verzorgde middag met een hapje en een drankje. Voor gezinnen is er een gezinstarief. Het eerste gezinslid betaalt €25,-, elk extra gezinslid betaalt €10,-. Kinderen onder de 12 zijn gratis.

Meedoen met uw organisatie?
U kunt zich ook individueel namens uw bedrijf of als bedrijfsteam inschrijven. Wij vermelden uw bedrijfslogo op de website van ReumaZorg Nederland, wanneer u zich individueel namens uw bedrijf of als bedrijfsteam inschrijft en voor ReumaZorg Nederland en de patiëntenvereniging(en) meeloopt, loten koopt of doneert. Uw bedrijfslogo wordt dan ook vermeld op de website van de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o.

Loterij
U kunt extra steunen door mee te doen aan de Supportlooploterij! Loten kosten €5,-. Het grootste deel (80%) van uw gelden gaan naar ReumaZorg Nederland en de deelnemende reumapatiëntenverenigingen.

Doneren voor de Loterij
U kunt de vereniging ook financieel steunen met een donatie of door spullen te doneren als prijs voor de loterij. U kunt hierbij denken aan:

– Bonnen (restaurant, film, spa, hotelovernachting)
– Mandje met lekkernijen, relax-spullen of schrijfwaren
– Sportartikelen
– Beautyspullen
– Elektronica

Wat gebeurt er met de sponsorloop-opbrengst?
De sponsorloop wordt mogelijk gemaakt door PGO-support. Dit is een onafhankelijke stichting die patiëntenorganisaties d.m.v. trainingen en begeleiding helpt om zich verder te professionaliseren. 20% van de sponsorloop-opbrengst gaat naar PGO-support voor het faciliteren van de sponsorloop. De overige 80% van de sponsoropbrengst gaat naar ReumaZorg Nederland. RZN verdeelt de opbrengst weer eerlijk over RZN en de deelnemende reuma-patiëntenverenigingen.

Inschrijving
Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren kunt u contact opnemen met onze coördinator Diana Lewinski via d.lewinski@reumazorgnederland.nl of kijken op de website van RZN: Supportloop .

Nodig familie en vrienden uit en maak er samen een gezellig en gezond uitstapje van!

Comments are closed.